Indsamling til Røde Kors julehjælp

Jeg modtog i går en mail fra Røde Kors. De opforderede til at starte en egen indsamling via deres hjemmeside og derved støtte julehjælpen og de familier som har behov for den. Jeg anede ikke, at man selv kunne lave en indsamling men det er en smadder dog idé og vi vil rigtig gerne forsøge at hjælpe.

Røde Kors har, i år, et mål om at kunne hjælpe 5000 udsatte familier. Julen er for nogen en tid som er forbundet med bekymring i stedet for glæde. Julehjælpen kan hjælpe disse familier med at få et julemåltid på bordet, sørge for at børnene får gaver og derved skabe lidt hygge og julestemning hos familierne. Et lyspunkt i en svær tid.

Vil i være med til at støtte udsatte familier kan i give et lille bidrag her. Stort som småt tæller – lidt har også ret.

Kom direkte til indsamlingen her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.