Om udsalg og shorts fra Soft Gallery

Jeg har opdaget verdens lækreste shorts! De er skønne at se på, dejligt bløde og perfekte at bevæge sig og lege i. Især det sidste er altså vigtigt! Derudover så passer de bare til alting, hvilket er ret dejligt når man, som Vigga, har en del t-shirts med farver og print. Jeg tror de hører til i drengekategorien, men som de fleste nok ved er det ikke noget jeg går så meget op i.
Dte er et par shorts fra Soft Gallery og vi er så glade for dem herhjemme. Shortsene ligger i den lidt dyrere ende, men jeg vil sige der er god mulighed for at finde dem på tilbud lige nu. De er bl.a. på tilbud hos stylepit sammen med andet lækkert fra Soft gallery. I kan finde dem her.

shorts IMG_2606

– Indlægget indeholder affiliate links – 

Noget om den dårlige samvittighed

Jeg tænker ikke så ofte på den længere. Men jeg kan mærke den er der endnu… Den dårlige samvittighed. Jeg kunne ikke holde mit barn, i sikkerhed, inde i min mave indtil hun var klar til at møde verden og det gør ondt. Jeg fældede ikke en tåre de første 3 dage af hendes liv. Jeg havde blot den her følelse indeni – en følelse af uduelighed. Efter 3 dage kunne jeg ikke længere holde sammen på mig selv og det hele væltede ud på en gang. Husker tydeligt at jeg stod foran kuvøsen og kiggede på verdens smukkeste væsen bag glasset. For få dage siden havde vi haft den ultimative nærhed og samhørighed, men nu var vi pludseligt så langt fra hinanden. Jeg kunne ikke længere passe på hende. Jeg tudede! Følte mig som den mest elendige mor, med den mest elendige krop. Lorte krop! Den dag ville jeg gerne sidde med hende, men jeg lod Ea gøre alle de praktiske ting. Jeg var alligevel for uduelig til at have ansvaret for noget som helst..

Som tiden er gået er jeg blevet mindre hård ved mig selv. Men når Vigga bliver syg mærker jeg det igen. Det tager mig tilbage. Tilbage til den tid, hvor hun var lille og skrøbelig og, hvor jeg ikke kunne beskytte hende. Det er den fandens dårlige samvittighed.

Den bedste blemås

Eftersom jeg er mor til en pige på 2,5 år burde jeg jo nærmest være ble-ekspert nu – alligevel synes jeg det er en jungle. Jeg har aldrig oplevet at være enig med nogen i hvilke bleer der er bedst og derfor kan det være umuligt at læse eller spørge sig frem til hvilke bleer man skal vælge. Jeg vil dog alligevel dele mine erfaringer med jer.

Vi har gravet os igennem stort set alle blemærker der ligger ude på de danske supermarkedshylder. Og vi har kun brugt én ble som vi var tilfredse med – nemlig Libero. Jeg ved ikke om Vigga har en eller anden slags overnaturlig super-tis som kan gå igennem alle bleer, men det har altså været tilfældet med de andre. De er blevet helt fugtige bagpå og ligeledes er tøjet, selvom bleen selvfølgelig er blevet skiftet ofte. Jeg havde forresten skrevet lidt mere om tis, men det var bare for underligt så slettede det lige igen 😉

Men vi har været rigtig glade for Libero bleen. Især deres up&go model har vi brugt, da jeg synes den er smadder lækker og må være meget mere behagelig at være på. Der var engang en der sagde til mig, at det var som at gå fra cowboybukser til joggingbukser og det kan jeg kun være enig i.

Libero er jo en af de lidt dyrere ble-mærker, men vi har haft god held med at købe dem i Bilka. De har stort set altid en kasse med 3 pakker på tilbud og vi har endnu ikke prøvet at køre forgæves efter dem. Og det er jo skønt.

Har i derude et ble mærke som i sværger til?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Indlægget er skrevet i samarbejde med Bilka-

Amager fælled

Forleden dag var vi på tur på amager fælled – det er altså et skønt, skønt sted. Selvom vi elsker at bo i byen, så er det alligevel skønt at have et lille stykke natur tæt på. Jeg kan berette om at hylden er ved at springe ud og at der, hvis man er hurtig nok, er masser af den på amager fælled. Selv vil jeg ikke gentage min hyldeblomstsaft success fra sidste år. Selvom jeg synes det er virkelig fedt at være saft-selvforsynende, så må jeg bare indse at vi bare ikke drikker saft herhjemme! 😉

amager fælled

amager fælled

amager fælled

Instaweek

Jeg ville ønske jeg kunne skrive at mit internet enedelig var fikset og at alt bare fungerede. Men yousee og simpelthen så latterlige langsomme og ja generelt bare latterlige! Som i kan høre jeg er slet ikke bitter og de 28.000 telefon opkald jeg har haft med dem de sidste par uger. Er virkelig typen der tager alt med et smil 😉

Men nok om det. Jeg tænkte at jeg ville prøve at lave sådan et af de der moderne instaweek indlæg. Så kan jeg bringe jer herinde lidt up to speed 😀

imageFor god ordens skyld starter jeg bagfra i min beskrivelse af billederne 😉

1. Vi skal have malet herhjemme, så vi (okay mest Ea) har været i gang med oprydning og rengøring i stor stil. Rengøring herhjemme indebærer bl.a. at bruse en ordentlig omgang bObles – det er ikke sådan noget der bare tager 2 minutter 😉 // 2. Vigga og jeg har været syge og det er det meste af vores uge egentlig gået med. Jeg har ikke været på arbejde i 6 dage!!! Men vi har været virkelig syge som i høj feber, udslæt og mange læge opkald og ture dertil. // 3. Vigga har fået et nyt taburet sæt fra Leander og det er voldsomt lækkert!! Det skal der nok komme meget mere om her på bloggen lidt senere. // 4. Torsdag trodsede Vigga og jeg regnen da vi skulle luftes efter 4 dage med næsten konstant indespæring. Damn you sygdom! // 5. Da Ea ryddede op fandt hun en kurv fra vores bryllup som bragte minder frem. Det kan i læse mere om på IG // 6. Lørdag var Vigga med sin mormor ude hos sine oldeforældre. Hun hyggede sig! // 7. Fordi vi skal have malet er vi samtidig i gang med kæmpe oprydning. Vi har i den forbindelse fundet uhyggeligt mange ting som vi skal have solgt på loppemarked. Uhyggeligt mange siger jeg jer! // 8. Vigga i skøn tank top var Bobo Choses og verdens lækreste shorts fra Soft Gallery – begge købt hos stylepit. // I dag har Vigga og jeg været ude hos olderne imens at Ea har været på arbejde. Det er virkelig skønt at være derude og Vigga nyder det så meget. Hun har badet i badebassin og leget i sandkasse hele dagen. Jeg har sagt det sådan ca. 10 milliarder gange, men hvis jeg siger det nok gange går det måske i opfyldelse; Vi ønsker os en have!!!!