Da kommentarerne forsvandt….

Da jeg besluttede mig for at flytte min blog var jeg virkelig nervøs for, at jeg ville miste en masse læsere og trafik. Det gjorde jeg også de første dage, men efterhånden som jeg fik ændret permalinks og andet, så steg det igen. Stor lettelse! Til gengæld er det virkelig trængt med kommentarerne herinde! Jeg havde ikke forventet at jeg ville få flere, men havde ikke regnet med at de ville forsvinde. Man kunne blive helt i tvivl om der overhovedet er nogen som læser med, hvis det ikke var for statistikkerne… HALLO, ER DER NOGEN DERUDE?! 😉

Jeg kan jo læse rundt omkring i blogland, at jeg ikke er den eneste som oplever stor aktivitet på mine statistikker, men få kommentarer. Og det er jo ikke fordi nogen skal kommentere, men jeg synes virkelig at en kommentar hist og her hjælper lidt med at holde blogger gnisten og motivationen i live. Jeg er selv blevet mere opmærksom på at kommentere på andres indlæg, hvilket jeg har været virkelig dårlig til før.

Blog koncenptet er højst sandsynligt ved at blive overtaget af andre sociale medier, hvilket jeg finder rigtig ærgerligt. Det er så hyggeligt at følge med rundt omkring og jeg synes at man lærer de forskellige mennesker at kende på en helt andet måde!

Hvad fortrækker i – blogs eller Instagram?

nocomment

Hurtigt tilbageblik #4

Vigga 5 måneder (3 korrigeret) <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solskin og gensynsglæde

Lørdag havde vi for en gangs skyld en dag helt uden planer. Det blev dog alligevel lidt for kedeligt bare at være herhjemme, så sen eftermiddag tog vi en tur på Voldens legeplads for at nyde det gode vejr. Da vi havde leget lidt deroppe støtte vi på Eas tidligere dagplejebarn og gensynsglæden var stor. Vigga har altså bare fået et helt særligt forhold til de to dagplejebørn, som Ea har haft og det kan godt være ret fantastisk at se på! Især Eas sidste dagplejebarn nærer Vigga stor omsorg og kærlighed overfor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig weekend

Så blev det endelig weekend og nøj det er tiltrængt. Vigga, Ælling og Tiger hyggede til aften med popcorn og Emil fra Lønneberg i sofaen. Nu sover de alle 3 sødt. Så nu er det Eas og min tur til at slappe af og vi er gået lidt kolde i sofaen til Sons Of Anarchy (tak til alle på IG som anbefalede denne serie – vi elsker den!). Vi har for en gangs skyld ingen planer i weekenden og vi skal bare slappe af og nyde det gode vejr, som vidst venter os.

God weekend til jer derude 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvalitetstid

Tirsdag startede Ea på sit nye arbejde og det er en stor omvæltning for vores familie. Det betyder at Ea og Vigga får mindre tid sammen og at Ea og jeg får mindre tid sammen. Til gengæld har Vigga og jeg fået mere tid sammen – i hvert fald alene. Efter min barsel sluttede har Vigga og jeg jo stort set intet alene-tid haft og det har jeg faktisk savnet. Jeg synes vi er sammen på en anden måde og det føles mere som kvalitetstid. Det er smadder hyggeligt!

Jeg arbejder kun 32 timer om ugen i min praktik og jeg har god mulighed for at rykke rundt på mine vagter. Det er fantastisk og jeg sætter virkelig stor pris på det. Derfor har jeg også haft mulighed for at hente Vigga lidt over 2 hver dag i denne uge. I dag havde jeg aftenvagt og Vigga og jeg har holdt har holdt fri sammen. Vi tog en tur i svømmehallen og det er hun altså helt vild med!! Dog mente hun at alt legetøjet i svømmehallen var hendes og skreg “MIIIIIIN” hver gang andre børn legede med noget af det – hun er så meget en 2-årig for tiden…. Sur, glad og dejlig…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA