Weekend retter

Jeg havde store planer om, at jeg skulle bare kanelsnurrer (inspireret af CarlasCafe) og alt muligt andet. Men det blev bare slet ikke til noget, så det må udsættes – forhåbentlig kun til næste weekend. Jeg har dog fået lavet lidt mad. Lørdag lavede min underbo og jeg forårsruller. Hjemmelavede forårsruller smager altså bare sindsyyyygt godt. Søndag besluttede jeg meget spontant at lave flødekartofler (yndlingskartoflen). Kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet det og er i tvivl om Vigga nogensinde har smagt det. Hun er jo ikke den store kartoffelspiser, men de kunne altså godt klemmes ned 😉

Baaaauuuuuu (Viggas ord for ballon)

Om at være meget glad for sine gummistøvler

Vi har jo været ude og købe et par gummistøvler til Vigga. Ovenikøbet hendes første par og hun elsker dem. “Desværre” har det ikke regnet meget siden hun fik dem og det er virkelig til hendes store skuffelse. I går aftes var hun ude og tage dem på og så fjollede vi en masse, dansede rundt mens hun havde dem på osv. Kort efter skulle hun puttes. Jeg tror lidt hun må have tænkt på dem hele natten for det første hun gjorde i morges var at gå ud og hente hendes gummistøvler. Og når jeg siger det første hun gjorde, så mener jeg at hun kravlede ud at sengen, åbnede døren (ja hun kan selv åbne alle døre i hjemmet) og gik direkte ud til gummistøvlerne.

Så i dag startede vi vores morgen i gummistøvler. Vigga mente jo at jeg selvfølgelig også skulle have mine på 😀

BangBang Copenhagen favoritter

Jeg har samlet mine Bangbang Copenhagen favoritter. Jeg er virkelig vild med det mærke og Vigga har alt, alt for lidt af det i hendes garderobe. Jeg har for nyligt købe et par bukser derfra, af denormale, og de sidder bare helt fantastisk på hende. De minder faktisk om dem på billede nr. 4 de er blot sorte i stedet for stribet. Jeg er vild med det lidt skøre og til tider cirkusagtige look tøjet har.

Jeg har fundet alt dette hos Houseofkids

Her kommer jeg

Her i sommer har vi fået nye naboer. Og forleden dag var Vigga så heldig, at arve et løbehjul fra deres store piger. Hun er helt vild med det, men kan desværre ikke køre på det selv endnu. Ea og jeg får løbet lidt rundt i gården, for det forventes selvfølgelig at vi sørger for det kører. Hendes grin er det hele værd og så får vi jo også en masse gratis motion (og måske lidt dårlig ryg ;-))