Hyldeblomstsaft

I formiddags cyklede vi ud i Amager fælled for at samle hyldeblomster. Vi er ikke de store saftdrikkere, men synes det kunne være lidt sjovt og hyggeligt, at lave hyldeblomstsaft selv.
Turen startede ikke særlig godt. Vi var langt fra de første, som havde fået den idé og et sørgeligt syn mødte os. Hyldetræerne var ribbet og området omkring dem var fuldstændig nedtrådt og masserkreret. Efter lidt cyklen rundt fandt vi heldigvis et inde i krattet, hvor der var en masse smukke blomster på. Det kostede dog ret mange brændenælde og tornestik – men jeg kan tåle det, har jo lige været i udflytter børnehave 😉

Efter frokost gik jeg straks i gang med opskriften, som jeg fandt her. Vi er godt nok spændt på, hvordan det ender ud.

Knuthenborg

Da jeg var barn havde tog min mormor, morfar, oldemor, mor og jeg ofte i Knuthenborg Safaripark. Jeg elskede det og synes det var fantastisk. Vi havde en slags tradition med at vi kørte tidligt og købte morgenbrød med, derned, på vejen. Når vi ankom kørte vi ind ved deres legeplads, spiste morgenmad og derefter kunne jeg lege lidt inden vi kørte videre. Så kørte vi stille og roligt rundt derinde, kørte i abebus, besøgte tigerbur, klappede geder og alt hvad der hørte til. Til sidst sluttede vi af med en tur i Småland, hvor der var forlystelser for de helt små.
Jeg har derfor glædet, glædet, glædet mig til at skulle have Vigga med derned.

Det endte så med, at blive i dag vi tog derned. Vi kørte derned sammen med Viggas oldemor og oldefar (min mormor og morfar). Turen derned er jo lidt små lang men Vigga sov, stort set, hele vejen derned. Vi startede, som altid, ud med morgenbrød og en tur på legeplads. Dog ikke den samme legeplads, som da jeg var barn – for hold nu op, hvor var det hele bare lavet om. Det var dog kun til det bedre og der var kommet en fantastisk og sjov legeplads. Da vi havde spist og leget og ville køre videre begyndte det at styrt regne og det forsatte et par timer. Vi forsøgte at få det bedste ud af det alligevel og havde heldigvis pakket regntøj til Vigga. Så vi kørte lidt rundt og kiggede på dyr fra bilen, tog en tur med abebussen, så på lemuer og fik lidt frokost. Så stilenede regnen af og så kunne vi komme ordenligt i gang med at komme ud og kigge, og klappe, på dyrene 🙂

Det var en smadder hyggelig dag og Vigga har virkelig nydt det. Vi skal helt bestemt derned igen inden sommeren er slut – måske en dag, hvor vejret er lidt bedre 😉

Nu kommer der altså et billedespam som siger spar 10 😛

Det sjov’

Sommerferie

I går var min sidste dag i praktikken og jeg har, derfor, officielt sommerferie. Det har været en rigtig god praktik periode. Har været i en udflytterbørnehave og har lært en masse, som jeg kan tage med og bruge i fremtiden. Både i forhold til min egen pædagogiske praksis men også i forhold til Vigga.
På trods af god praktik har jeg nu alligevel glæder mig til sommerferie. Jeg har ferie til slut august og har derfor 2 måneder hjemme sammen med Vigga. Det bliver mere end skønt. Har virkelig savnet at bruge alt min tid sammen med hende.

Ferien står på hygge, afslapning, Tivoli, Zoo, Knuthenborg, Den blå planet (skal jo have udnyttet nogle af alle vores årskort), legepladsture, cykelture og en tur til Mallorca.

Derudover skal jeg lige have oppet mig og begynde at bage igen. Jeg har jo bagt alt vores brød selv og er virkelig faldet af på den, på det sidste. Har vidst også et par ufærdige syprojekter liggende. Okay, måske ikke så meget afslapning alligevel 😉

Om Instagram igen

Jeg er blevet temmelig flittig til at bruge Instagram så, hvis i ikke allerede følger mig/os derinde vil jeg bestemt anbefale det. Jeg hedder “RegnbuebarnetVigga”.

 Ea er også begyndt at bruge det en del og, hvis i kunne tænke jer at følge hende så hedder hun “ViggasMama”.