Weekend hygge

Vi har i denne weekend haft besøg af Viggas kæreste. Han kom hele vejen fra jylland, sammen med sin søde mor, for at besøge hende. Viktor er også præmatur og er endda født samme dag som Vigga; nogen der sagde “meant to be” 😉

Weekenden har stået på hygge, shopping, hygge og mere shopping. Det har været fantastisk hyggeligt og vi håber, at Viktor og hans mor vil komme tilbage en anden gang <3

Mor, mama og Vigga <3

–>

Har været fraværende alt for længe

Øv. Jeg har slet ikke haft overskud til, at blogge. Det er egentlig heller ikke fordi der er sket SÅ meget spændende de sidste par uger. Først var Ea syg, så blev Vigga syg og så fik jeg betændelse i min visdomstand, som spredte sig til hals. Så jeg er ret træt lige for tiden, hehe.
Men nu er vi vidst alle ved, at være på toppen igen og overskud til bloggen vender forhåbentlig tilbage.

Men, hvad er der sket siden sidst. Tænke, tænke… Aha! Vigga og jeg er startet til svømning og babytummel. Det er super hyggeligt og Vigga nyder, at være afsted. Der er selvfølgelig plusser og minusser ved begge, men generelt er det godt.
Derudover vokser Viggas tænder med lynets hast og hun har nu fået 4 oppe i overmunden (foruden de to forneden). Især de to fortænder i overmunden vokser meget og jeg fornemmer, at de nogle dage genere hende en del. Det er ret synd, for tænker det jo kan blive ved længe. Men… Hun er tapper er hun.

Jeg har desværre ikke fået taget, så mange billeder på det sidste 🙁 Men her er, da lidt af dem jeg har <3

–>

Så er der trukket en vinder…….

En vinder, ud af de 12 deltagere, er trukket. Der er godt nok 13 kommentarer, men den ene er min 😉 Vinderen blev nr. 7 og selvom man skulle tro det var løgn blev det endnu engang Pia.
Jeg synes ikke helt, at det er retfærdigt. Jeg vinder aldrig noget og Pia vinder 2 gange i træk 😉  Så tillykke til dig Pia. Jeg kontakter dig på mail 🙂

Konkurrence

Det er tid til endnu en konkurrence 😀 

Denne gang er det Legeskab, som har været så søde at sponsorere en bog. Jeg kan kun anbefale jer, at tage et kig derind. Selv har jeg købt vores sansegynge derinde og vi har været fantastisk, glad for den. Det har helt klart være den bedste investering vi har gjort os. 
Men nu mere om bogen. Bogen hedder Førstehjælp Til Fantasien og Legeskab skriver dette om den:

Tina Dalbøges skønne kreativitetsbog lærer dig at se muligheder i det, du har ved hånden, når børnene har skabertrang. Bogen indeholder masser af inspirerende forslag til finurlige gør det selv-ting der styrker børns finmotorik og den kreative indsigt og forståelse. Se muligheder i de materialer I har lige ved hånden såsom kartofler, vat, sæbespåner og grydesvampe. Læs også hvad det har betydet for 12 spændende danskers barndom og karrierevalg, at de bruger kreativiteten som brændstof. Forord af hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen.”For at være med skal du:

1. Være fast læser, af denne blog
2. Skrive en kommentar med din E-mail, i kommentarfeltet herunder

Vinderen vil blive trukket onsdag d. 19/9-12

Held og lykke til jer alle 🙂

And we have a winner……

Så er vinderen af navnesut-konkurrencen fundet. Vinderen blev nr. 19 og det vil sige, at den heldige er Pia 🙂 Jeg kontakter dig, straks, på mail.

Tusind, tusind tak fordi i alle ville være med. Synes selv det har været så skægt, og håber i kommer tilbage til næste konkurrence 😉