Hjemvendt fra Sverige

Er hjemvendt efter en uge, i sommerhus, i Sverige. Hvor heldigt var det lige, at vi var afsted den uge, hvor vejret var aller bedst? 🙂Vi var afsted med Eas forĂŚldre, søskende og niece. De første dage var ret hĂĽrde for Vigga, da hun slet ikke er vant til at vĂŚre sĂĽ meget sammen med andre mennesker. Derudover sov hun ogsĂĽ ekstremt dĂĽrligt, sĂĽ hun var lidt trist og pylret – for ikke at nĂŚvne mor syg. Men som dagene gik blev det heldigvis bedre og bedre. Vi havde faktisk aftalt at vi ville tage hjem, hvis det var for meget for hende men sĂĽdan blev det jo, heldigvis, ikke.

Selvom vi var afsted mange var vi så heldige at vi havde vores eget lille gæstehus, hvor vi kunne trække os tilbage med Vigga 🙂

Jeg havde regnet med vi skulle ud og gĂĽ en masse lange ture med barnevognen deroppe. Sommerhuset lĂŚgger nemlig i the middle of nowhere og sĂĽ virkede det jo oplagt. Men……. Jeg er ekstremt bange for slanger og efter vi pĂĽ vores 3 gĂĽture ALLE gangene stødte pĂĽ ĂŠn droppede jeg det ligesom. Jeg blev dødsensangst for bare at skulle gĂĽ ned af indkørslen, høhø. SĂĽ det var ret ĂŚrgeligt, at min slangefobi skulle ødelĂŚgge det.

Her er lige et par billede fra ferien:

Der var en stor, skøn, have med et æbletræ som var helt perfekt til slyngevuggen 🙂

Det der økologi

Vi har, herhjemme, ikke spist 100% økologisk – overhovedet! Vi har fortrukket fĂĽ, udvalgte, økologiske varer og resten har vi egentlig vĂŚret lidt ligeglade med.
Nu har vi jo ikke kun os selv og tĂŚnke pĂĽ lĂŚngere. Derfor har vi de sidste par mĂĽneder snakket en del om at, vi for Vigga, miljøet og os vores egen skyld ville begynde at spise økologisk. Jeg undersøgte derfor marked en smule for økologiske varer og vi besluttede at bestille kød og grønt fra en gĂĽrd pĂĽ MidtsjĂŚlland. Det ankom sĂĽ forleden dag og jeg ville da lige dele med jer 😀

Derudover har jeg selvfølgelig fĂĽet bagt lidt med min nye Assistent. Ikke sĂĽ meget som jeg gerne ville men sĂĽdan er det 🙂 Jeg har desvĂŚrre kun fĂĽet taget et enkelt billede af mit bagvĂŚrk – det mĂĽ jeg altsĂĽ lige blive bedre til.
Har fĂĽet bagt gulerodsbrud, Chokoboller og CitronmĂĽne. Alt sammen henholdvis fra Meyers bageri og Meyers kager. Har bagt gulerodsbrud før og de er altid et hit. Helt sikkert anbefalesvĂŚrdige!