Sidste vinter havde Vigga en flyverdragt fra Reima. Jeg havde vundet den i en konkurrence, til et blogevent, og havde ingen tidligere erfaring med mærket. Både Ea og jeg blev positivt overrasket og vi var SÅ glade for den. Vigga var dejlig varm og tør hele vinteren! Hun skal have en flyverdragt fra Reima igen i år – no doubt about it.

På grund af vores virkelig gode erfaring med Reima er jeg ekstra begejstret over, at kunne afholde en konkurrence, hvor i kan vinde 500 kroner + gratis fragt til Reima egen webshop. Den finder i her.

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrence er:
1. Følge denne blog via bloglovin’
2. Skrive i kommentar i kommentarfeltet herunder

Vinderen vil blive annonceret på bloggen facebookside d. 29/9-14. Husk at holde øje.

Held og lykke til jer alle.

Reima_logo_hvid-baggrund_rød-tekst

 

Jeg er vokset op i Næstved og derfor har Bonbon-land været en temmelig stor del af min barndom. Bonbon-land var mit yndlingssted i hele verden og jeg elskede det skøre, sjove og firnurlige univers. Jeg har virkelig mange gode barndomsminder derfra! Nu er Vigga ved at være stor nok til, at jeg kan dele det med hende og det glæder jeg mig virkelig til. Vi skal i sommerhus, på sydsjælland om 14 dage, og der skal vi helt sikkert en tur til Bonbon-land.

Personligt synes jeg at Bonbon-land er en af de mest gennemførte forlystelsesparker fordi den har så unikt og barnligt et univers. Jeg var helt forgabt i det som barn og havde mit Trine-tisseble ur på, min “the hundeprutters” cd i hånden og mit Øjvind ørevoks bogbind på skolebøgerne. Min mor må have købt sig fattig ;-D

Jeg har været så heldig at få mulighed for at give en af jer søde læsere 2 fribilletter til Bonbon-land.

For at deltage i konkurrencen skal i blot:
1. Skrive en kommentar i feltet herunder
2. Være fast læser af bloggen via bloglovin (dog er dette ikke et krav)

Jeg finder en vinder af konkurrencen d. 31/7-14

Held og lykke til jer alle

tur til bonbon-land

Tandbørstning er herhjemme noget som forgår forholdsvist smertefrit. For det meste i hvert fald. Sådan har det godt nok ikke altid været, men tror ligesom at Vigga er ved at finde ud af at tandbørstning er noget som er kommet for at blive. Hun fik sine to første tænder da hun var 4 måneder, så man må nok også sige at hun er ved at være vant til det. Derudover har vi læst Karius og Baktus et utal af gange og, selvom hun ikke anser dem for noget dårligt, så kan vi have meget sjov med at skulle fange de to frække fyre under tandbørstningen.
Her efter hun er blevet større så kan en tandbørste i den helt rigtige farve, med det helt rigtige mønster altså også redde tandbørstningen. Farven er åbenbart ret vigtig når man nu er 2,5 år 😉

Vigga har været så heldig at få tilsendt en toilettaske med lidt gode sager. Heriblandt tandbørster fra Jordans step-by-step serie (i de helt rigtige farver, hvis i spørger hende).
I har også mulighed for at vinde en toilettaske fyldt med børnetandbørster, tandbørster til forældrene og badelegetøj fra Sophie La Girafe.

Det eneste i skal gøre er blot:
1. At følge bloggen via bloglovin’
2. At skrive en kommentar i kommentarfeltet

Vinderen trækkes d. 10/7-14

badelegetøj fra Sophie La Girafe